Reanimatiecursus met AED

Jaarlijks worden er meerdere malen cursussen gegeven waar men dan leert te reanimeren en om te gaan met een AED.
De kosten voor deze cursussen worden door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoed als u aanvullende verzekeringen heeft.

Herhalingscursus

Om het bij te houden worden ook jaarlijks herhalingscursussen gegeven.

Aanmelden als burgerhulpverlener

Wilt u ook als hulpverlener ingezet willen worden, meldt u zich dan aan bij HartslagNu.

Opgave voor een reanimatie/AED cursus / herhalingcursus

Stichting AED gemeente Ede wil de reanimatie- en herhaling cursus faciliteren.
Wij hebben een goede trainingslocatie gevonden tegen het beste tarief.
De stichting AED verzameld de opgaven. Wanneer een cursus vol zit wordt u geïnformeerd over start datum. De kosten zijn momenteel nog onbekend. We vermelden deze zo spoedig mogelijk op deze pagina!

Welke zorgverzekering vergoed wanneer welk bedrag

Indien u een aanvullende verzekering heeft dan kunt u mogelijk een (gedeelte) van de cursuskosten vergoed krijgen. Dit is voor vele maatschappijen verschillend. Kijk uw verzekering na of u, en zo ja, voor een vergoeding in aanmerking komt.